tirsdag 13. oktober 2009

DT Art Pieces #42 - ATC

Hos Art Pieces har vi kommet frem til ATC nr. 42 i kortstokken vår :) Ukens tema er "Natur".
Ettersom jeg fortsatt kun har mulighet for digi atc´er så ble ikke denne helt som jeg ønsket.... Det skulle liksom ha vært litt mer natur, men da mine digi atc kunnskaper har store hull, så ble det slik :) Jeg har brukt elementer fra Lisas Altered Art og Tangie Baxter.

Lurer på om vi noen gang blir ferdige hjemme (tålmodighet, hva er det???) Vi er fortsatt uten både toalett og dusj. Vi har bodd på hotell en uke nå, snekkerne har lovet å være ferdige på fredag og jeg slipper dem ikke ut før alt er klart :o)Da skal vi begynne å male stuevegger og tak. Så skal vi legge fliser og male et rom til, før vi tar fatt på gulvlegging og riving av kjøkkenet. Og etter det, da kan jeg begynne å lage kort igjen :o) Gjett om jeg gleder meg til det :)
Ha en fortsatt fin uke, og tusen takk til dere som tar dere tid til å stikke innom meg :o)

10 kommentarer:

scrappyjan sa...

Hey sweetie, Very cute!! I love this type of art that you are doing.

Hey will you please put the translater on your blog so I can read it? LOL....
hugs, janny

Gro sa...

Jeg føler virkelig med deg, nå. Huttetu. Det verste må jo være å være borte fra alle "go'sakene" sine. Hadde blitt sprø, tror jeg. I morgen skal jeg på kurs hos Steffens, så jeg begynner å bli klar for en liten kreativ kveld.

Nydelig ATC også.

May-Bente sa...

Hei, hei!!
Huff...det hørtes ut for at du forsatt har litt kaos rundt deg, slitsomt mens det holder på, men så gøy det er når det blir ferdig. Snart begynner jeg på gangen. Nytt gulvbelegg og maling av vegger... mannen bare sukker og stønner...fatter ikke hvorfor:=) He,he.

Klem..kos deg på hotel.
Gosj..jeg holdt på å glemme å kommentere den flotte ATC din... helt topp var den!!

Kari sa...

Synes den er flott jeg!!

Huff, høres ut som litt kaos hos deg..Lykke til videre med oppussingen og kos deg på hotell;)

Ha en flott tirsdag:)

Klemmer :)

Hege sa...

Føler virkelig med deg!
Det er slitsomt med rotet når man pusser opp - men det er også litt gøy da - se framgangen og ikke minst se at det nærmer seg slutten.

Atc'en var kjempefin som vanlig.

Kos deg på hotell!
Klem

Nina sa...

Åhhhh, for en nydelig ATC!! Synes du er absolutt god nok på digiscrapping altså :)

Go`kos fra Nina

Anne C sa...

Flott ATC. Og du har brukt to av favrittdesignerene mine!

Pia sa...

sååå flot atc kort fine detaljer og farver

Nancy sa...

Nok et lekkert bidrag fra din kant, Gry Heidi:O) Det er ikke gøy mens kaoset koker, men bare vent til alt står klart, stearinlysene brenner, og du sitter og beundrer herligheten med noe godt i glasset...... DA er det vært det:O) Huff, jeg føler med deg, vennen:O) Håper herligheten er nærmere enn du tror!
Ha ei fortsatt fin? uke.
Klemmer fra Nancy;O)

Stephanie sa...

I can't read the other comments so I don't know if someone has already asked to swap for this ATC already. I love it, it's beautiful and inspiring. You can look at mine if you are interested at elena-stephanie.blogspot.com