søndag 16. august 2009

Award :)

This lovely award is giving me by my sweet friend, Janny :o) Thank you so much, I want you to know that I really appreciate it !! Janny makes the most amazing things, so do your self a favour and hop over to her blog :)

Det er helt umulig for meg å plukke ut bare noen å gi den videre til, så jeg vil (nok en gang) gi den til alle som leser bloggen min og tar seg tid til å legge igjen hyggelige kommentarer :) Vær så snill å ta den med dere !

I helgen fikk vi endelig malt kjøkkenet... og i kjent stil så tror jeg at alt er gjort på et par timer, og jeg lærer aldri :o) Jeg begynte på fredag, men var ikke helt fornøyd med fargen så jeg dro ut og kjøpte ny maling i går ... også helt normalt for meg *ler*. Jeg fikk vasket ned hele kjøkkenet i samme slengen :) Nå er det bare taket igjen, og litt rydding, så er jeg klar for litt stempel og papir igjen før vi tar fatt på prosjekt vaskerom :o)
Ha en fin og kreativ søndag !

2 kommentarer:

Line sa...

Gleder meg til å se kjøkkenet. Jada kjent og herlig stil. Men du får nå gjort litt når du først bestemmer deg. Vi får vel treffes ssnart å juge og skryte litt sammen. Klem

Gry-Heidi sa...

Line, hvis du kommer nå med en gang så rekker du andre strøket i taket :o) Klem