onsdag 6. mai 2009

Litt av hvert :)

I går kveld var nesten som julaften :) Jeg kom hjem etter en knallartig shoppingtur i Budapest og kofferten full av sko:), kastet meg rett over pc'en (avhengig, neeeida *ler*) og hva fant jeg der..... jo, en mail om at jeg har blitt valgt ut som gjestedesigner i juni hos Stamptacular Sunday Challenge. Utrolig morsomt!! Det gleder jeg meg masse til :)

Som om ikke dette var nok, så hadde jeg fått en award fra Nancy og Linda!! Tusen takk, begge to!! Dette var veldig veldig koselig, og jeg setter virkelig stor pris på det :) Jeg må tenke litt på hvem jeg skal gi den videre til :)


Det lå også en stor konvolutt med masse stempler og ventet på meg, så det er jammen godt det bare er en dag igjen å jobbe før helgen :)) Egentlig har jeg vel ikke tid til å jobbe nå *ler*

Ettersom jeg er så godt i gang nå så vil jeg også si et stort tusen takk til alle som legger igjen kommentarer hos meg, og ikke minst, alt det flotte dere lager som gir inspirasjon... hva skulle jeg gjort uten dere :) Ha en fin kveld !

4 kommentarer:

Hege sa...

Gratulerer så mye med rollen som gjestedesigner i juni!

Aud Kirsten sa...

Gratulerer så mye som gjestedesigner i juni :)

Grete sa...

Gratulerer med rollen som gjestedesigner. Det er fortjent.

May-Bente sa...

Gratulerer sååå masse med rollen som GDT. Den tittelen kler deg, DU er SUPER dyktig:=)

Ha en kreativ helg, Klem:))